Vendégkönyv

18 hozzászólás a(z) “Vendégkönyv” bejegyzéshez

 1. Kedves Móni!

  Hálás vagyok az általad készített születési képletre, épp itt volt az ideje ennek az útmutatásnak! Tisztul a kép magammal és a hovatartozásommal kapcsolatban és a “múlt furcsaságai” válnak világossá ebből a térképből.
  Köszönetem minden hozzáértő munkádért!
  Üdvözlettel és szeretettel:
  SimonAndrás

 2. Kedves Móni!

  Évek óta terveztem már, hogy kicsit közelebb kerülök a csillagokhoz. Az elemzés ugyan váratott magára, de azt hiszem, hogy nem is kerülhettem volna jobb kezekbe nálad. Nagyon élveztem a beszélgetésünket, a tanácsokat és meglátásokat, és hogy olyan kérdésekre tudtál választ vagy bizonyosságot adni, amik már régóta foglalkoztattak magammal kapcsolatban. Remek önismeret “tanulmánynak” gondolom a veled való találkozást, és mindenkinek csak ajánlani tudom az elemzésed.
  Köszönöm, örülök, hogy megtaláltuk egymást.

 3. Drága Móna,
  sokadszorra gondolom végig a beszélgetésünket és olvasom el az összefoglalót. Nagyon köszönöm. Itt-ott már a beszélgetés alatt is és most is potyogtak a könnyeim, mert elképesztően jó érzés visszaigazolást kapni, hogy amit belül érzek, amit belül helyesnek érzek, az talán nem véletlen, annak oka van. Meg sem tudom fogalmazni igazán, de úgyis érzed, érted, hogy mire gondolok: hálás vagyok, hogy megismerhettelek, hogy percek alatt “rámhangolódtál”, szívből értettél és a mondataiddal kis irányjelzőket adtál, hogy a sötétben tapogatózásból kicsit tudatosabb lépésekre válthassak. Tükröt tartottál elém, amiben ugyanazt láttam, amit én látok, érzek a saját lelkemben is és ez nekem most olyan erőt és energiát ad, amire nem is számítottam.
  Most úgy érzem, lesz erőm tenni a saját és így ezen keresztül mások boldogságáért is.
  Hálásan köszönöm és csodaszép napokat kívánok én is szeretettel: Móni

 4. Drága Móna!

  Minden szavadban ott voltak a pozitív energiák. Köszönöm az útmutatást. Összerendezted amit eddig is sejtettem és valós lépésekre ösztönöztél.
  Isten áldjon.

 5. Kedves Móna,

  Nagyon örülök, hogy összehozott a sors veled!
  Ahogy az égiek megengedték, sikerült közösen átbeszélnünk a születési képletemet, amelyre már a telefonos pontosításnál is nagyon jól ráéreztél.
  A személyes találkozó alkalmával rátapintottál azokra a dolgokra amik szívem mélyében ott lakoznak, de még nem voltak ilyen konkrétan megfogalmazva.
  Igazából azért is jó hogy találkoztunk, mert visszaigazolást nyerek magamról a megkezdett utamról. Különösen érdekes az amikor magadról hallasz, de más szájából szól a te történeted. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Még egyszer köszönöm a lehetőséget, és a korábbi ajánlatom mindig áll, bármikor élhetsz vele (te tudod miről beszélek, a többieket meg csak furdalja a kíváncsiság) 🙂

  Isten áldjon,
  Péter

 6. Kedves Móna!

  “Az embereknek nem ugyanazt jelentik a csillagaik. Akik úton járnak, azoknak vezetőül szolgálnak a csillagok. Másoknak nem egyebek csöppnyi kis fényeknél. Ismét mások, a tudósok számára problémák. Az üzletemberem szemében aranyból voltak. A csillagok viszont mind-mind hallgatnak. De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak…” Antoine de Saint Exupéry

  Köszönöm
  Anett

 7. Köszönöm a nyitottságod,a sok órát mit a képletem pontosítására fordítottál. Bár messze vagyunk egymástól a technika segített.
  Már értem és érzem amiket meséltél, mert meséltél és nem ítéltél.
  Külön köszönöm, hogy nem tanácsot adtál, hanem utat mutattál.
  ahogy mondod nekem, mosolygós napokat Drága Móna.

 8. Kedves Móna!

  Nagyon szépen köszönöm a már majdnem barátságod:) A széles körű elemzést, amely segített jobban megértenem a bennem játszódó folyamatokat. Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben sok mondatod vissza fog csengeni bennem. Köszönöm a nyitottságod, hogy őszinte lehettem, hogy nem ítélkeztél, hogy bízhattam benned, hogy a segítőkészséged ennél magas fokúbb nem lehetett volna.

 9. Drága Móna,

  öröm volt! Nem tudom kifejezni hálám a figyelmedért és az útmutatásokért.
  Életemben először éreztem azt, hogy nem ítélkeznek felettem.
  Már tudom, hogy miként hozzam ki magamból ami bennem rejtőzik.

 10. Kedves Móna,

  köszönöm a lelkiismeretes elemzést. Gyakorlati segítséget kaptam, hogy a bennem lévő képességeket miként tudom a mindennapokban alkalmazni.
  Köszönöm!

 11. Köszönöm a lelkiismeretes és lelkes elemzést. Sokat segítettél abban, hogy jobban megismerjem önmagamat és az életemben felmerülő problémákat ezáltal könnyebben kezeljem. Olyan dolgokra világítottál rá, amin érdemes elgondolkozni. Külön köszönet azért, hogy az elemzést követő pár napban felmerülő utólagos kérdéseimre is válaszoltál. 🙂

 12. Köszönöm Móna!
  Életre szóló útmutatást kaptam.
  Szenzitivitás és sugárzó kedvesség ami körülvesz és a bölcsesség:)
  Köszönöm 🙂

 13. Kedves Mónika!

  Nagyon szépen köszönöm azt a pontos elemzést, amelyet kaptam Tőled. Köszönöm az őszinte és tiszta tudást, amit adtál és amivel elindítottál egy magasabb szintű önmegismerési, önfejlesztési folyamatot bennem. Szívből kívánom, hogy sok ember élete teljesedjen ki szakmai tudásod segítségével:)

 14. Köszönöm Neked, hogy ilyen nagy tudással segítesz a hozzád fordulóknak. Alázatos és szerény vagy és ami a legfontosabb, hogy lelkiismeretesen fordulsz az emberekhez és alaposan végzed elemzéseidet. Így az önismeret útját járó embernek sokat adsz és a fejlődésben, felemelkedésben segítesz. Érezni a személyiségeden, hogy ez hivatás nálad és a szeretet hatja át a munkádat. Szívből ajánlom mindenkinek, hogy a Te elemzésed által kerüljön közelebb önmagához 🙂

 15. Köszönet a sok sok segítségért és a megdöbbentően pontos elemzésért-előrejelzésért! Számomra nagyon sokat jelent hogy rendszeresen segíted az utam és figyelemmel kíséred az életem alakulását, segítesz támogatsz ha elakadást érzek. Egy igazán hozzáértő, jó szakembernek tartalak aki felelősségteljesen végzi a munkáját. Mindenképp példa értékű ahogyan törődsz a hozzád forduló emberekkel. Köszönöm! 🙂

 16. Kedves Mónika!

  Köszönöm a jelenléted!
  Sokat tanultam magamról:)
  A gyakorlati életben használható eszközöket adtál a kezembe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük