Elemzés

Az elemzés nem jóslás. A jóslás determinál, kizárva ezzel annak a lehetőségét, hogy lelkét az ember maga fedezze fel. Megfoszt az önismerettől.

“Ismerd meg magadat…” ezállt a delphoi jósda homlokzatán. Önismeret szükséges nem csupán magunk, hanem a világ megértéséhez is.

Találkozásunkkor a leglényegesebb részemről, az Ön felé való figyelem. A hosszan tartó figyelem, az ítélkezés nélküli jelenlét. Én csupán egy társ vagyok az úton, aki elősegíti az önismeret folyamatát.

A „spirituális” szó „lelkit, szellemit”, lelkiséget jelent, az „ezotéria” pedig „belsőt”.  Ezek alapján a válaszokat nem magunk körül, kívül,  hanem a lelkünkben, önmagunkon belül kell keresni, mert a válasz mindig ott van.

Az asztrozófia túllép az asztrológia „jó vagy rossz” poláris értelmezésén. A poláris világ: jó – rossz, férfi – nő, bent – kint, fent – lent. A polaritás  világában a két pólus gyakran szembekerülhet egymással. A spiritualitás segít “megtanulni” a polaritást és az ítélkezés világa fölé emelkedni.

Mikor a lélek minősége megegyezik az idő minőségével, akkor jön el a születés, ezért ebben a pillanatban benne van életünk minősége, az egész sorsunk. Az idő minőségét a csillagok mutatják. Ennek a minőségnek az ábrázolásának az eszköze az asztroszkóp.

Asztroszkópot készíteni kizárólag a születés idő pontos ismeretében lehet.  Így az első lépés a születési idő pontosítása, mely során az egyes életesemények időbeli elhelyezésével meghatározom a pontos születési időpontot.

Ezután kerül sor a személyes asztroszkóp kézzel történő felrajzolására. Az asztroszkóp az égbolt csillagtérképe, a születés pillanatában, és annak helyéről nézve.  Tartalmazza asztrológia értelemben a 10 bolygót, a 12 zodiákus jelet és a valódi csillagképeket is. A születés pillanatának égi térképe a horoszkóp is, amely csak a 12 zodiákus jelre épül, az Égi fényüzeneteket azonban nem tartalmazza. A 12 asztrológia ház képviseli a fizikai szintet, a zodiákus jelek a lélek körét, a csillagképek jelölik a szellemiség körét, a megértés üzentetét hordozzák. Asztrozófia és asztrológia együtt teljes. A találkozásra érdemes 1,5-2 órát rászánni. A teljes körű elemzés ára 33.000.-Ft.

Az elemzés során megismeri, hogy az egyes  életterületeken milyen energia-minőségek jelennek meg, ezeket miként lehet magas szinten működtetni, hogy egy teljesebb,egészséges, örömteli életet éljen. Alkalmazása az Ön kezében van.

Depositphotos_4208354_original

3 hozzászólás a(z) “Elemzés” bejegyzéshez

 1. Kedves Mònika,
  Szeretnèk elemzèst kèrni Öntôl.
  A szemèlyes talàlkozàst megnehezíti hogy külföldön èlek.
  Kèrem jelezze hogy màs mòdon is törtèhet a talàlkozàs, esetleg Skypon,Messengeren àt.
  Tisztelettel
  Thury Zita

 2. Kedves Mónika!
  Nagyon jó érzéseket és kíváncsiságot váltottak ki belőlem sorai, ami az asztrozófiaról és ezáltal az önismeret segítségéről szól. Szeretnék öntől kérni egy elemzést! Kérem írja meg a lehetséges lehetőséget.
  Üdvözlettel : Kiss Franciska

 3. Mindenkinek szívből tudom Mónit ajánlani! Aki szeretne egy nyitott és közvetlen, de az ősi értékeket szem előtt tartó asztrozófust, aki segít sorsának mélyebb megértésében az mindenképpen Őt keresse meg! Szeretetet, megértést, szakmai felkészültséget és ködösítés nélküli, egyértelműen tiszta meglátásokat fog Tőle kapni életvezetéséhez.
  Szeretettel,
  Veres Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük