Rólam

Szeretettel köszöntök minden kedves Látogatót!

Hiszek a szeretetben, a szerelemben, a szenvedélyben, a család szentségében, az együttérzésben, a gondoskodásban, a harmóniában, az örömben, a játékosságban.

A Test-Lélek-Szellem egységében.

A tapasztalás útját járom én is. Időnként már a mosolyból tanulva, máskor  bizony a könnyeken át. Ez az élet iskolája 🙂 Az asztrozófia, asztrológia segített abban, hogy amit ösztönösen éreztem, az tudatosabbá váljon életemben és amiről nem is sejtettem, hogy bennem van, az felszínre jöjjön. A döntés már az én kezemben volt, hogy alkalmazom-e az életemben. Én úgy döntöttem, hogy igen. 🙂

Tanárom Paksi Zoltán és barátnőm Veres Mónika, kiknek hálás vagyok azért, hogy átadták tudásukat az ősi magyar asztrozófia terén, bevezettek a Csillagos Ég csodás birodalmába. A nyugati asztrológia rejtelmeibe Buzsáki Gábor vezetett be, kinek köszönöm a barátságát és a titkokat, mit megosztott velem az évek során.

Az asztrozófia  ősi csillagbölcselet. A csillagok és a csillagképek Isten fényüzenetei az Ember számára. Ezen üzeneteket értelmezve, az ember képes mélyebben megismerni önmagát, megérteni a Kozmosz működését és így egyre magasabb életminőségbe emelkedni.

Szeretettel,

uzleti

Varga Móna