Asztrozófia

A népek eredet mondáiban megvan az a közös pont, mely szerint az emberi lelkek a Csillagok világából érkeznek a Földre.  A Földön eltöltött röpke pillanat, csupán egy kis része a fejlődésünknek. Minden nemzetnek és léleknek megvan a maga küldetése itt, a gyönyörű világunkban. A feladatunk beteljesítéséhez a Teremtő minden tudást megadott nekünk. Ezt a tudást az Égre írta fénybetűkkel, a csillagokkal, hogy mindenki láthassa.

Astro Sophia (latin)  – Csillag  Bölcselet  Az asztrozófia az Égre írt Csillagbölcselet, mely a megértés üzenetét hordozza.

Astro Logos (latin)    – Csillag Teremtő Ige(gondolat)   Az asztrológia annyit jelent, mint csillagtudás. Megmutatja, hogy a cselekedeteink miről szólnak, mit tudunk alkotni,létrehozni a teremtő gondolat erejével.

Asztrozófia és asztrológia együtt teljes.

A bölcsesség a mi életünkben is megjelenik, hiszen a csillagos ég bennünk is ott van! Azok szerint az elvek szerint cselekszünk mi is, amelyek az égre vannak írva. Minden egyes égi útnak megvan a földi megfelelője; „Amint fent úgy lent,ahogy bent,úgy kint.”

/Hermes Trismegistos/